Intekenbal op 9 november

Op 9 november wordt het Bossche intekenbal gehouden in ons Zwanenbroedershuis. Intekenbals werden in het recente verleden jaarlijks georganiseerd in ‘s Hertogenbosch, maar een aantal jaren geleden is het verdwenen. Nu is een comité van kinderen van onze leden opgestaan om weer een intekenbal te organiseren. Het feest is vanaf 18 jaar en bedoeld voor jongeren en studenten. Indien uw zoon(s) en/of dochter(s) deze leeftijd hebben, zijn zij van harte uitgenodigd. De avond zal beginnen met een diner, gevolgd door een feest. Zou u zo goed willen zijn in dat geval deze mail door te sturen naar uw kinderen?

Het  organiserend comité 2019 wordt gevormd door:
Mechteld van Olden
Florentine van Bouwdijk Bastiaanse
Isabella van der Feltz
Tessa van Bouwdijk Bastiaanse
Karel Six
Ferdinand van Heurn
Otto van Bouwdijk Bastiaanse
Frederik van Heurn